VARPAANKYNSIEN GEELAUS

 

Jalat näyttävät kauniilta kun ne voivat hyvin. Varpaankynnet ovat tärkeä osa jalkojen hyvinvointia, minkä takia huolittelut varpaat antavat siistin vaikutelman ja hyvän olon. Jos kynsiin halutaan kestävyyttä ja upeaa kiiltoa, on varpaiden geelaus hyvä ratkaisu.

Varpaankynsien geelauksen yhteydessä hoidetaan ja viilataan varpaankynnet sekä siistitään kynsinauhat. Näiden lisäksi saa lisäpalveluna myös erilaisia jalkahoitoja. Yhdessä ne ovat myös edullisemmat.

Kynnen geelaus sopii erinomaisesti kesäehostukseksi ja kestää parhaimmillaan koko kesän. Halutessa varpaiden geelausta voi huoltaa noin 1,5-2 kuukauden kuluttua tai vaihtoehtoisesti niiden voi antaa kasvaa itsestään pois. Nykyaikana lomaillaan, saunotaan ja uidaan ympäri vuoden, joten jalkasi eivät pysyy muiden katseilta piilossa syksystä kevääseen saakka. Ensimmäinen henkilö, jonka katseilta et pysty piiloutumaa, olet sinä itse! Varpaiden hoito 1,5-2kk välein takaa huolettoman olon ja jalkasi ovat aina hyvässä kunnossa.

Geelaus voi olla kirkas, ranskalainen tai värillinen. Geelejä on saatavilla useita erilaisia, joista jokaiselle kynsityypille valitaan sopivin. Värigeelejä on valikoimassa toistasataa eri sävyä.

Geelin päälle saa myös lakata, tavallinen kynsilakka pysyy geelin päälle pidempään kuin omalle kynnelle laitettuna.