Sokerointi Helsinki

 

Teemme sokeroinnit Helsingin keskustassa sijaitsevassa kauneushoitolassamme. Ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa sokeroinnit turvallisesti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.

Teemme sokerointeja kehon eri alueille:
– Sääriin
– Reisiin
– Bikinirajalle
– Kainaloihin
– Käsiin
– Kasvoihin

Teemme sokerointimenetelmällä myös brasilialaiset karvanpoistot. Voit tutustua sokerointien hintoihin hinnastosta.

Sokeroinnilla pehmeä ja karvaton iho

Sokerointi on tehokas ja samalla hellävarainen karvanpoistomenetelmä, joka sopii kaikille ihotyypeille. Sokerin avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

Sokerimassa levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan kevyellä ranneliikkeellä myötäkarvaan. Näin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Toisin kuin kuumavahalla, sokeroinnilla voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan vaikuttaa hidastavasti karvankasvuun.

Sokeroinnin etuja

Moni ihastuu sokerointiin ensimmäisen kokeilukerran jälkeen niin, ettei enää koskaan palaa muihin karvanpoistomenetelmiin. Sokeroinnilla onkin monia etuja, jotka nostavat sen ylitse muiden karvanpoistotekniikoiden:

– Sokeroinnissa ihokarvoja ei katkaista, vaan ne vedetään pois kokonaisina. Siksi iho pysyy sokeroinnin jälkeen sileämpänä huomattavasti pidempään kuin esimerkiksi höyläyksen jäljiltä.
– Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistotekniikka.
– Sokerimassa on 100-prosenttinen luonnontuote. Se ei sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita.
– Sokeri on karvanpoistoa tehtäessä ihonlämpöinen, eli se ei polta ihoa.
– Sokeri on vesiliukoista, joten se on helppo puhdistaa esimerkiksi iholta.
– Sokeri kuorii ihoa hellävaroin vahingoittamatta eläviä soluja. Elävät solut ovat kosteita, minkä vuoksi vesiliukoinen sokeri ei pysty kiinnittymään niihin.
– Tämän vuoksi ihoaluetta voi myös käsitellä useampaan otteeseen vahingoittamatta ihoa.
– Samalla sokerimassalla voidaan sokeroida useita eri hoitoalueita kerralla (esimeriksi bikinialue ja kainalot) kiirehtimättä, sillä sokeri ei jähmety iholle.

 

Sokerointi Helsinki

 

Haluatko sinäkin ihon, joka pysyy pidempään sileänä ja karvattomana? Oletko kyllästynyt pelaamaan joka suihkukerralla höylän kanssa? Varaa aika sokerointiin Helsingin keskustan kauneushoitolaamme!

NETTIVARAUS