PARAFIINIHOIDOT

Parafiinihoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsi – ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva parafiini ja sen lämpö lievittää kipua, jäykkyyttä, tulehdusta, urheiluvammoja ja lihaskouristuksia. Lämmin rauhoittava parafiini elvyttää myös verenkiertoa, avaa ihohuokoset ja tasoitta juonteikasta ihoa.

Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta.

Kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä.

Miten parafiinihoito tehdään? 

Hoidon aluksi kädet tai jalat kuoritaan kosteuttavalla kuorinta-aineella jotta hoitavat aineosat imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tarvittaessa levitetään käsille myös naamio ja kynsinauhoille öljy jonka jälkeen kädet tai jalat upotetaan 3 kertaa parafiinikylpyyn. Jähmettyessään parafiini muodostaa iholle ”kuoren”, jonka päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteinen lämpöhansikas, joka tehostaa hoitovaikutusta.

Parafiini saa vaikuttaa 15–20 minuuttia. Sitä saa nauttia pidempääkin jos meneillä oleva hoitoaika sen sallii. Kun parafiini on saanut vaikuttaa, poistetaan parafiinikuori kädeltä / jaloilta. Lopuksi iho on taivallisen pehmeä.