LAHJAKORTTI

Tällä lomakkeella voit tilata Kauneushoitola Fenix-NailPointin lahjakortin.

Luonnollisesti myymme lahjakortteja myös suoraan liikkeestämme, joten olet tervetullut piipahtamaan meille lahjakorttiostoksille koska tahansa.

1. Täytä saajan ja tilaajan kaikki yhteystiedot huolellisesti.
• Tilaajan (sinun) yhteystietosi ovat erittäin tärkeät, sillä meidän on pystyttävä tavoittamaan tilaaja mahdollisissa ongelmatilanteissa.

2. Valitse lahjakortille arvo.
• Valitse joku valmiista ideoistamme ”Lahjakortin arvo” -valikosta TAI määritä lahjakortille vapaavalintainen arvo euroina ”Summa” -kenttään

3. Valitse toimitustapa.
• Tilaajalle = postitamme lahjakortin Sinulle
• Suoraan saajalle = postitamme lahjakortin suoraan saajalle
• Tulostus = voit tulostaa lahjakortin omalta koneeltasi heti, lahjakortti lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen

4. Lähetä tilaus.
• Saat tilausvahvistuksen ja linkin tulostettavaan lahjakorttiin ilmoittamaasi sähköpostiin välittömästi.

5. Maksa lahjakortti tilillemme.
• Handelsbanken FI40 3131 1001 2797 89
• Viestikenttään vain lahjakortin saajan nimi, jotta maksu kohdistuu oikeaan lahjakorttiin.

Saajan nimi (pakollinen)

Lahjakortin arvo

Summa (määritä tähän vapaavalintainen summa lahjakortille)

Toimitustapa

Tilaajan nimi (pakollinen)

Tilaajan puhelinnumero (pakollinen)

Tilaajan sähköpostiosoite (tulostettava lahjakortti lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen)

Toimitusosoite (jos valitsit toimitustavaksi postitus)

Postinumero ja -toimipaikka (jos valitsit toimitustavaksi postitus)

Viesti Kauneushoitola Fenix-Nailpointille (lisätietoja tai muita toiveita lahjakortin toimittamiseen liittyen?)


Tietojani saa käyttää markkinointitarkoituksiin. Saat tietoa tarjouksista ja eduista!
Kyllä kiitos!Ei


Useimmin kysytyt kysymykset

  • Jos lahjakortin tilauksessa on mitä tahansa epäselvää, meidän on tärkeää pystyä tavoittamaan tilaaja, jotta lahjakortin toimitus ja käyttö sujuu lahjansaajan kannalta mahdollisimman sujuvasti.

  • Lahjakortti on tulostettavissa heti. Tilauksen tekeminen aktivoi vahvistussähköpostin, joka lähtee ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen välittömästi tilauksen lähettämisen jälkeen. Muistathan tarkistaa myös Roskapostit-kansiosi. Osa sähköpostiohjelmista saattaa ohjata vahvistussähköpostin suoraan sinne. Osa sähköpostiohjelmista saattaa myös estää sähköpostin saapumisen kokonaan (gmail tekee paljon tätä). Ole tällöin yhteydessä meihin lahjakortti@kauneuskeskusfenix.fi niin lähetämme sähköpostin sinulle manuaalisesti, jolloin se on poikkeuksetta saatu tulemaan läpi ihan jokaiseen sähköpostiohjelmaan.

  • Lahjakortti postitetaan heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Lahjakortin voi maksaa tilille FI40 3131 1001 2797 89.

  • Toimitusosoite on se osoite, johon toivot meidän lähettävän lahjakortin. Se voi olla sinun osoitteesi tai saajan osoite. Jos valitsit toimitustavaksi postitus, lahjakortti postitetaan ilmoittamaasi toimistuosoitteeseen.

  • Kyllä voit. Tee lahjakortti-tilaus normaalisti ja kerro viestikentässä tarkat laskutustiedot ja mahdolliset lisätiedot lahjakort(e)ista. Lähetämme laskun mieluiten sähköpostitse.

  • Lahjakorttimme ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Tämän jälkeen ne poistuvat automaattisesti järjestelmästämme, jolloin niitä ei voida enää lunastaa.

  • Lahjakortin saaja saa vapaasti käyttää lahjakorttinsa itse valitsemiinsa palvelu- ja tuoteostoihin, huolimatta siitä, mihin palveluun lahjakortti on ensisijaisesti ostettu. Lahjakortteja emme lunasta takaisin.

  • Lahjakortti maksetaan Kauneuskeskus Fenix Oy:n Handelsbankenin tilille FI40 3131 1001 2797 89. Laita viestikenttään vain lahjansaajan nimi. Näin maksu kohdistuu oikeaan lahjakorttiin.

  • Lahjakortti toimitetaan aina automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiin, välittömästi tilauskaavakkeen lähettämisen jälkeen. Lähetys on automaattinen ja se lähtee poikkeuksetta tulemaan tilaajan sähköpostiin heti. Jos ”Kiitos lahjakorttitilauksestasi” -sähköpostia ei ole sinulle 5 min kuluessa tilauksen lähettämisestä saapunut, on sähköpostiohjelmasi todennäköisesti ohjannut tilausvahvistuksesi suoraan roskakoriin. Jos ”Kiitos lahjakorttitilauksestasi” -sähköpostia ei löydy roskakoristasikaan, on sähköpostiohjelmasi todennäköisesti estänyt tämän sähköpostin saapumisen kokonaan (gmail tekee paljon tätä). Ole tällöin yhteydessä meihin lahjakortti@kauneuskeskusfenix.fi niin lähetämme sähköpostin sinulle manuaalisesti, jolloin se on poikkeuksetta saatu tulemaan läpi ihan jokaiseen sähköpostiohjelmaan.