Jalkahoito Helsinki

Tarjoamme kattavan valikoiman jalkahoitoja Helsingin Kampissa. Vietät suuren osan ajastasi seisten tai kävellen, joten muistathan huoltaa jalkojasi! Mikäli teet seisomatyötä, on jaloista huolehtiminen sitäkin tärkeämpää.

Kauneushoitolamme jalkahoidot saavat jalat rentoutumaan ja tekevät niistä pehmeät ja kauniit. Jalkasi kiittävät varmasti! Meiltä saat jalkahoidot myös lahjakortille. Jalkahoito onkin erinomainen lahja sellaiselle, jolla on jo kaikkea.

Jalkahoitoja erilaisiin tarpeisiin

Valikoimaamme kuuluu hoitoja erilaisiin jalkojen ongelmiin. Hoidoistamme saat apua niin kovettumiin, kuiviin jalkoihin kuin jalkojen turvotukseen. Jos pohdit, mikä hoito sopii juuri sinun jaloillesi, autamme mielellämme oikean hoidon valinnassa. 

Jalkahoidon yhteydessä on mahdollista ottaa:
– Lämminparafiinihoito
– Varpaankynsien geelaus
– Geelihuolto varpaille

Kosmeettinen jalkahoito

Tämä jalkahoito on Sinulle, jolla ei ole juurikaan ongelmia kovettumien kanssa. Jalkahoito tekee jaloistasi nopeasti kevyen ja pehmeän tuntuiset. Kosmeettinen jalkahoito sopii erinomaisesti myös miehille!

Kosmeettinen jalkahoito sisältää:
– Jalkakylvyn
– Kynsien siistimisen
– Raspauksen
– Kynsien hoitolakkauksen (valinnainen)
– Jalkojen voitelun kevyellä ja raikkaalla voiteella.

Täydellinen jalkahoito

Täydellinen jalkahoito tepsii melkein mihin tahansa ongelmiin!

– Jalat kylvetetään lämpimässä kylvyssä.
– Kovettumat poistetaan ja halkeamat pehmennetään.
– Varpaankynnet leikataan ja viilataan ja kynsinauhat siistitään.
– Jalat kuoritaan merisuolaa ja öljyä sisältävällä kuorintavoiteella.

Lopuksi jalkoihin hierotaan juuri sinulle sopiva tehovoide. Tarjoamme monia voidevaihtoehtoja. Valikoimassamme ovat muun muassa seuraavat vaihtoehdot:
– Turvotusta vähentävä, raikas ja viilentävä kosteusvoide
– Halkeamille ja erittäin kuiville jaloille naamiovoide
– Hikoileville jaloille talkkia

Hoitoon kuuluu myös värilakkaus ja kevyt jalkahieronta.

Ylellinen jalkahoito

Ylellinen jalkahoito on rentouttava ja turvotusta poistava hoito, joka tehdään kuten edellä mainittu täydellinen jalkahoito, mutta aromaattisilla tuotteilla. Jalat kylvetetään öljykylvyssä ja kuoritaan kuolleesta ihosolukosta aromaattisella kuorinnalla, joka tekee ihosta pehmeän ja vastaanottavaisen jalkoihin ja sääriin hierottaville hoitotuotteille. Niiden hurmaavat tuoksut saavat mielenkin rentoutumaan. Ihoa elvyttävät aromaattiset hoitoaineet kruunaavat jalkahoidon ja tekevät jaloista täydelliset – rennot ja keveät!

Ylelliseen jalkahoitoon kuuluu lämminparafiinihoito jaloille tai varpaankynsien lakkaus (saat itse valita). 

 

jalkahoito helsinki

 

Lämminparafiinihoito

Rentouttava lämminparafiinihoito on erinomainen valinta kuiville ja kylmille jaloille. Lämmin parafiini vähentää lihasjännitystä ja parantaa verenkiertoa, minkä vuoksi hoitoa suositellaan erityisesti paleleville jaloille. Hoito sopii hyvin myös reumaatikoille. 

Jotta saat jalkahoidosta parhaan mahdollisen tehon, on hoidossa syytä käydä säännöllisin väliajoin. Näin voidaan ehkäistä esimerkiksi kovettumien ja halkeaminen syntymistä. Myös mieli kiittää säännöllisestä jalkahoidon rutiinista: hoito on ihana ja rentouttava hemmotteluhetki keskelle arkista aherrusta. 

Teemme jalkahoitoja Helsingin keskustassa sijaitsevassa kauneushoitolassamme. Varaa aika!

NETTIVARAUS